TERMA DAN SYARAT JUAL BELI :

1. tudung/purdah/niqab yang ditempah mesti melalui SMS ke 0139156085 @ 0199860862 dan mengisi borang SMS dan tempahan akan dilayan dalam masa 24 jam.

2. penghantaran hanya dibuat pada hari khamis sahaja. maka, tempahan yang dibuat spanjang minggu hanya akan dihantar sekali sahaja, iaitu hari khamis.

3. barang yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan.

4. tiada tawar menawar, harga adalah tetap seperti yang tertera.

5. penghantaran tempahan hanya akan dibuat selepas pembayaran. pembeli yang gagal untuk membuat pembayaran selama 7 hari, maka tempahannya akan diberikan kepada pembeli lain.

6. tiada pembayaran ansuran, bayar tunai secara penuh.

7. pembeli hanya boleh membatalkan tempahan dalam tempoh 3 hari dari hari tempahan.. selepas 3 hari tempahan perlu diteruskan.

8. semua pembeli harus menghantar butir2 pembayaran secara jelas menggunakan sms.

9. hanya pembeli yang serius sahaja yang akan dilayan :-)

10. baca betol2 terma dan syarat dan kaedah pembelian, hanya soalan yang benar-bnar tiada penjelasan di sini sahaja yang akan dilayan.. :)

BORANG TEMPAHAN

NAMA
ALAMAT EMEL
NO.HP
ALAMAT RUMAH
TEMPAHAN

Click here to create your own form.

Wednesday, April 25, 2012

Niqab Butterfly : Niqab Pengantin III

tempahan daripada Ida Mujahidah

material chiffonbertali di atas hidung
harga niqab seperti ini adalah rm70 sahaja.harga akan bertambah atau berkurang mengikut material dan hiasan2 yang digunakan.pelanggan boleh memberi design sendiri dan anggaran bajet.boleh memilih warna kesukaan :)
sebarang maklumat lanjut boleh rujuk di facebook saya :)

3 comments:

 1. niqAB ke tabarruj ni...nk jual niqab elok2 la.. xyahla blink2 tu. Nk ikut sunnah, wat cara nk ikut sunnah.. Jangan rosakkan sunnah !

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum,

  Orang yang berniqab tidak akan berakhlak begini..Jadilah warga niqabis yang benar :) Tegurlah dengan cara Rasulullah juga...

  ReplyDelete
 3. Hijab is about faith nor a fashion... walôhu'alam

  ReplyDelete